Brand in toiletten van tankstation Shell in Marke langs de E17
Volledig scherm
Brand in toiletten van tankstation Shell in Marke langs de E17 © Alexander Haezebrouck

Vuilnisbak vat vuur in toiletten aan tankstation Shell op E17

MarkeIn de toiletten achter het tankstation Shell langs de E17 in Marke richting Frankrijk brak maandagnamiddag plots brand uit. Bij de Shell slaagden ze er zelf in om het brandje met een poederblusser te blussen. De brand was ontstaan in een vuilnisbak.

 1. Julie Vermeire en Sunny testen als eerste VéloVoordeel in ons land: wie naar centrum Kortrijk fietst en er uitgeeft, krijgt gratis consumpties en kortingen
  PREMIUM
  Kortrijk

  Julie Vermeire en Sunny testen als eerste VéloVoor­deel in ons land: wie naar centrum Kortrijk fietst en er uitgeeft, krijgt gratis consump­ties en kortingen

  Kortrijk beloont als eerste stad in België fietsers met het nieuwe systeem VéloVoordeel. Download de Swave app en leg je locatie aan. Zo krijg je bij het fietsen automatisch meldingen met voordelen bij deelnemende handelaars. Leuk: de eerste 5.000 mensen die VéloVoordeel gebruiken, krijgen een gratis consumptie van de stad. Julie Vermeire (24), die sinds enkele maanden in Kortrijk woont, probeerde VéloVoordeel donderdagochtend als eerste uit, samen met haar hondje Sunny.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.