De hulpdiensten moesten de bestuurster uit de auto bevrijden.
Volledig scherm
De hulpdiensten moesten de bestuurster uit de auto bevrijden. © Foto Lieven Samyn

Vrouw zwaargewond bij zoveelste botsing in de 'put'

BISSEGEM/WEVELGEMBij een ongeval op de verkeerswisselaar van de R8 en de A19 in Bissegem (Kortrijk) - in de volksmond ook gekend als 'de put' - is gisterenmiddag een vrouw uit Wevelgem zwaargewond geraakt.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. FOTOREEKS. Voor de vierde dag op rij dagrecord: u genoot met volle teugen van het lenteweer

  FOTOREEKS. Voor de vierde dag op rij dagrecord: u genoot met volle teugen van het lenteweer

  Korte mouwen, kinderen in korte broek op het speelplein of gewoon genieten van een boek of een glas in uw bubbel in het gras: het lentezonnetje en de aangename temperaturen -tot 19 graden- doen u en ons ontzettend veel deugd. Dat mocht ook onze fotograaf Henk Deleu ondervinden tijdens een wandeling vol blije gezichten, woensdagnamiddag in Kortrijk. Voor wie na het werk nog snel even naar buiten wil om te genieten, alvast deze fotoreeks ter inspiratie.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras