De hulpdiensten moesten de bestuurster uit de auto bevrijden.
Volledig scherm
De hulpdiensten moesten de bestuurster uit de auto bevrijden. © Foto Lieven Samyn

Vrouw zwaargewond bij zoveelste botsing in de 'put'

BISSEGEM/WEVELGEMBij een ongeval op de verkeerswisselaar van de R8 en de A19 in Bissegem (Kortrijk) - in de volksmond ook gekend als 'de put' - is gisterenmiddag een vrouw uit Wevelgem zwaargewond geraakt.

 1. Balans na één jaar inrijverbod in Kortrijkse uitgaansbuurt: 7.272 inbreuken, 357.686 euro geïnd
  PREMIUM
  Kortrijk

  Balans na één jaar inrijver­bod in Kortrijkse uitgaans­buurt: 7.272 inbreuken, 357.686 euro geïnd

  Sinds midden september 2021 dwingt een ANPR-camera een voetgangerszone in de uitgaansbuurt nabij het treinstation af. Wie er toch door rijdt, krijgt een GAS-boete van 58 euro. Dat zijn er heel veel, zo blijkt. Want de ANPR-camera registreerde in een kleine tien maanden 7.272 inbreuken. Er werd zo al 357.686 euro geïnd. Volgens uitgaanders en cafébazen kan de aanduiding nog beter.
 1. Op zoek naar orgineel geschenk? Emiel (26) en Stéphanie (30) combineren in KADEE cadeaupakketten hoogstaande producten met belevenisbonnen
  Kortrijk/Wielsbeke/Brugge

  Op zoek naar orgineel geschenk? Emiel (26) en Stéphanie (30) combineren in KADEE cadeaupak­ket­ten hoogstaan­de producten met belevenis­bon­nen

  Fraai samengestelde en mooi verpakte themaboxen vol Belgische producten. Telkens gecombineerd met een bon voor een brunch, gastronomie, bistronomie of wellness beleving. Dat is de originele insteek van KADEE, een start-up van Emiel Kerckaert en Stéphanie Desmet. KADEE gifts gaat in Kortrijk een samenwerking aan met het hippe ontbijt- en koffiehuis Tarterie op de Grote Markt.