A. M. (30) uit Ieper sloeg en schopte Caroline, zij is vanmorgen overleden aan haar verwondingen in het ziekenhuis
Volledig scherm
A. M. (30) uit Ieper sloeg en schopte Caroline, zij is vanmorgen overleden aan haar verwondingen in het ziekenhuis © RV / Alexander Haezebrouck

Vrouw (65) die bij uit de hand gelopen burenruzie in elkaar werd geslagen, overleden: “Mama stond nochtans goed in het leven”

KortrijkCaroline Kint, de 65-jarige vrouw die afgelopen vrijdag brutaal in elkaar werd geslagen in een appartementsgebouw in Kortrijk, is donderdagmorgen overleden. De 30-jarige zus van haar overbuur deelde de fatale klappen toe. Haar nabestaanden blijven verweesd achter. “Ze werd verschrikkelijk toegetakeld”, klinkt het bij de zoon van het slachtoffer. “We hopen dat het gerecht zijn werk doet.”

 1. Politie stelt tien corona-inbreuken vast in horeca in Kortrijk, restaurant zelfs tijdelijk dicht
  PREMIUM
  Kortrijk

  Politie stelt tien corona-inbreuken vast in horeca in Kortrijk, restaurant zelfs tijdelijk dicht

  De politie stelde sinds de nieuwe coronamaatregelen tien overtredingen in de horeca in Kortrijk vast. Eén restaurant moest meteen tijdelijk dicht. Federaal minister van Justitie en Kortrijkzaan Vincent Van Quickenborne (Open Vld) wil effectievere controles, maar volgens het stadsbestuur volstaat de huidige aanpak van sensibiliseren en verbaliseren bij ernstige inbreuken.
 2. Coronacijfers in Zuid-West-Vlaanderen breken door grens van 4.000 vastgestelde besmettingen per week
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronacij­fers in Zuid-West-Vlaanderen breken door grens van 4.000 vastgestel­de besmettin­gen per week

  De coronacijfers gaan over de grens van 4.000 vastgestelde besmettingen per week in Zuid-West-Vlaanderen. Dat gebeurde nooit eerder, ook niet tijdens vorige coronagolven. “Het was al zwaar, nu wordt het nog steviger. Al ligt de incidentiegraad in Kortrijk wel lager dan in de hele regio”, zegt Philippe De Coene (Vooruit), voorzitter van de welzijnsvereniging W13. Er waren tijdens de week van vrijdag 19 tot en met donderdag 25 november 4.027 positieve gevallen. Dat zijn er 242 (+6,4 procent) meer dan amper twee dagen geleden.