Patrick Lippens en Nicolas Depoorter willen 40.000 flesjes van hun proteïne water aan de man brengen.
Volledig scherm
Patrick Lippens en Nicolas Depoorter willen 40.000 flesjes van hun proteïne water aan de man brengen. © Pat-Nutrition

Vrienden lanceren proteïnewater met perzik- en ananassmaak: “Zeer voedzaam voor sporters”

Kortrijk/Ieper/RoeselarePatrick Lippens (40) uit Sint-Denijs en Nicolas Depoorter (29) uit Beveren-Leie zitten niet stil. Nadat ze recent hun nieuwe energiedrank RISK voorstelden, lanceren ze nu ook proteïnewater met perzik- en ananassmaak. 

 1. Ontdek kunstexpo K-Dolls tijdens stadswandeling, opbrengst gaat naar therapeutische popjes voor patiëntjes in AZ Groeninge
  Kortrijk

  Ontdek kunstexpo K-Dolls tijdens stadswande­ling, opbrengst gaat naar therapeuti­sche popjes voor patiëntjes in AZ Groeninge

  Serviceclub Kiwanis Kortrijk viert zijn vijftigste verjaardag met een unieke kunsttentoonstelling, waarbij je levensgrote poppen kan ontdekken tijdens een stadswandeling. Er zijn ook kleinere poppen, bij handelaars. Alle kunstpoppen zijn te koop. De opbrengst gaat naar ziekenhuispopjes voor AZ Groeninge en naar andere projecten voor de jeugd, in Kortrijk en omgeving.
 2. Bussen mogen enkel nog tijdens avondspits door Paleiswijk, na klachten over lawaai en trillingen
  PREMIUM
  Kortrijk

  Bussen mogen enkel nog tijdens avondspits door Paleiswijk, na klachten over lawaai en trillingen

  Bewoners van de Paleiswijk in Kortrijk, die het gedaver beu zijn sinds omgeleide bussen van De Lijn door hun buurt rijden, halen hun slag thuis. Stad en De Lijn zijn nu overeengekomen om de bussen enkel nog tijdens de avondspits via de straten aan het Justitiepaleis te laten rijden. “Al houden momenteel wel niet alle chauffeurs zich aan die afspraken”, klinkt het in de buurt.