Sébastien is dolblij met zijn vierde ster op rij.
Volledig scherm
Sébastien is dolblij met zijn vierde ster op rij. © Henk Deleu

Vol-Ver in Marke behoudt Michelinster: “Bevestiging dat we goed bezig zijn”

markeSébastien Ververken en Sharon De Volder van restaurant Vol-Ver in Marke behouden hun Michelinster. Er prijkt al sinds 2016 een ster aan de voordeur. “We zouden teleurgesteld zijn, mochten we die kwijtspelen”, klinkt het.

 1. Zuid-West-Vlaanderen nu al aan kaap van 5.000 gevaccineerden: “Elke dag, elk uur telt om ons te beschermen tegen varianten”
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Zuid-West-Vlaanderen nu al aan kaap van 5.000 gevacci­neer­den: “Elke dag, elk uur telt om ons te beschermen tegen varianten”

  Er zijn al 5.038 Zuid-West-Vlamingen gevaccineerd. Het gaat over bewoners van rusthuizen en assistentiewoningen en personeelsleden van woonzorgcentra. “Onze eerdere vraag om versneld te vaccineren loont. Tegen eind volgende week zal de teller op meer dan 10.000 inwoners in onze regio staan, die tegen dan hun eerste prikje achter de rug hebben”, zegt Philippe De Coene, voorzitter van de welzijnsintercommunale W13. “Het is goed om vaart te maken. Kijk maar naar Houthulst, waar er een zware uitbraak is van de Britse variant van het coronavirus in een rusthuis.”
 2. Vaccinatiecentrum in Kortrijk Xpo opent eind februari en zoekt vrijwilligers, 65-plussers krijgen eerst prikje
  Kortrijk/Kuurne/Harelbeke

  Vaccinatie­cen­trum in Kortrijk Xpo opent eind februari en zoekt vrijwilli­gers, 65-plus­sers krijgen eerst prikje

  De eerstelijnszone Kortrijk-Harelbeke-Kuurne slaat de handen in elkaar met één groot vaccinatiecentrum in Kortrijk Xpo. Het opent eind februari of uiterlijk begin maart. De 65-plussers komen eerst aan de beurt, dat zijn er in die regio 25.591. Ze krijgen binnenkort meer informatie. Vrijwilligers of bedrijven die willen helpen, kunnen zich vanaf nu al aanmelden.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie