Bart Deprez, met een pakket KOLD-ijsthee in de tijdelijke winkel van Viva Sara in de Korte Steenstraat
Volledig scherm
Bart Deprez, met een pakket KOLD-ijsthee in de tijdelijke winkel van Viva Sara in de Korte Steenstraat © Henk Deleu

Viva Sara promoot huisgemaakte producten

KortrijkViva Sara Kaffée maakte recent bekend het terras van Kortrijks bekendste koffiehuis nog niet te heropenen vanaf 8 mei, op de Grote Markt. Viva Sara lanceert ondertussen wél een uitgebreid aanbod aan huisgemaakte producten om collega horeca-uitbaters zo goed mogelijk te ondersteunen. Want het gaat over creatieve drankjes zoals ijsthee, die in een handomdraai klaar te maken zijn. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Leiestreek kan je hier lezen.

 1. West-Vlaamse beachvolleyballers halen knappe resultaten in BK-openingsmanche in Ieper
  BEACHVOLLEYBAL

  West-Vlaam­se beachvol­ley­bal­lers halen knappe resultaten in BK-openings­man­che in Ieper

  De eerste manche van het Belgisch kampioenschap in Ieper werd afgewerkt volgens een perfect scenario. Een zonovergoten site met de fraaie Lakenhallen in de achtergrond, mooie terreinen met een nieuw, professioneel netsysteem en natuurlijk de enthousiaste deelnemers die er volop zin in hadden na meer dan een jaar onderbreking in het beachvolleybal. Voor de meesten was het een beetje afwachten na zo’n lange onderbreking. Maar het niveau lag meteen hoog.
 2. Na anderhalf jaar weer elektrische deelsteps in Groot-Kortrijk: “Ze zijn heel stevig en ‘hufterproof’”
  Kortrijk

  Na anderhalf jaar weer elektri­sche deelsteps in Groot-Kort­rijk: “Ze zijn heel stevig en ‘hufter­proof’”

  Anderhalf jaar nadat in Kortrijk Circ uit het straatbeeld verdween en nu de coronacrisis hopelijk op zijn laatste beentjes loopt, zijn de elektrische deelsteps terug. De stad kent een vergunning van drie jaar toe aan het Amerikaanse Bird, dat Circ overnam. Je kan met de steps, die maximaal 22 kilometer per uur halen, overal terecht in Groot-Kortrijk. Tip: als lanceringsstunt hoef je de eerste twee weken de ontgrendelkost van 1 euro niet te betalen.