Vincent Van Quickenborne (Open Vld) en zijn vrouw Anouk.
Volledig scherm
Vincent Van Quickenborne (Open Vld) en zijn vrouw Anouk. © Instagram/vincentvq

Vincent Van Quickenborne en echtgenote genieten van ochtendloopje na verijdelde ontvoeringspoging: “Bedankt voor al jullie steun”

Kortrijk“Ja, ik ben weer thuis met mijn familie, mijn echtgenote en mijn twee jonge kinderen van drie en zes jaar”. Dat vertelde justitieminister Van Quickenborne (Open Vld) gisterenavond in de Nederlandse talkshow Op1. Ook trad de minister in detail over de omstandigheden rondom de verijdelde ontvoeringspoging van meer dan twee weken geleden. Een foto die de Kortrijkzaan vanmorgen deelde op Instagram, toont dat hij het goed stelt na de beproeving die hij en zijn gezin onlangs moesten ondergaan.

  1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
    Mijnenergie

    Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

    Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.