De woning in de Nachtegaalstraat in Wevelgem waar het levenloze lichaam van Jill Himpe (36) werd aangetroffen.
Volledig scherm
De woning in de Nachtegaalstraat in Wevelgem waar het levenloze lichaam van Jill Himpe (36) werd aangetroffen. © Hans Verbeke

Vijftal tips binnengelopen na opsporingsbericht in moorddossier Jill Himpe

De uitzending van het VTM-programma ‘Faroek’, waarin dinsdagavond ruim aandacht besteed werd aan de moord op Jill Himpe (36) uit Wevelgem, leverde woensdag een vijftal telefoontjes op van mensen die informatie willen delen met de speurders. “Onderzoek moet duidelijk maken of de informatie waardevol is”, klinkt het bij de politie.

1 reactie

 • mike dobbels

  1 jaar geleden
  Ik begrijp niet wat er nog kan verduidelijkt worden... dader, moordwapen, modusoperandi, slechtoffer... allemaal gekend... wat kan er nog duidelijker zijn... of er een pinker aanlag van de wagen of zo? Of de voorlichtten van de auto brandden?
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek