dit weekend
Volledig scherm
PREMIUM
dit weekend © RV

Vijf weekendtips voor het zuiden van West-Vlaanderen: vogels spotten, brocante en vintage, UNO spelen en De Kampioenen

Zuid-West-VlaanderenNog geen plannen voor dit weekend, maar wel al goesting om eropuit te trekken? We helpen graag een handje en dat met onderstaande tips. Er zit iets tussen voor verzamelaars, wandelaars, stripliefhebbers en vogelspotters, maar ook voor wie gewoon eens iets anders wil uitproberen. Wat je ook kiest, geniet ervan!

 1. MOMSTER met hippe en sexy zwangerschaps- en borstvoedingskledij opent pop-up in Kortrijk: “Met mijn merk blijven vrouwen zichzelf”

  MOMSTER met hippe en sexy zwanger­schaps en borstvoe­dings­kle­dij opent pop-up in Kortrijk: “Met mijn merk blijven vrouwen zichzelf”

  Het nieuwe Belgische zwangerschaps- en borstvoedingskledingmerk MOMSTER opent tot en met 31 mei een pop-up in de Sionstraat 8 in het winkelwandelgebied. Dat is ter hoogte van het winkelcentrum K. “Vrouwen mogen zich ook tijdens hun zwangerschaps- en borstvoedingsperiode hip en sexy kleden. We zorgen er met een doordacht ontwerp en slimme stoffen-keuze voor dat elke MOMSTER-outfit vrouwen op ieder moment van de zwangerschap en daarna perfect past.”
  Kortrijk
 1. Nieuw: Oorkruid brengt muziekconcerten op unieke locaties, zoals de enige nog werkende vlaszwingelwindmolen in Europa

  Nieuw: Oorkruid brengt muziekcon­cer­ten op unieke locaties, zoals de enige nog werkende vlaszwin­gel­wind­mo­len in Europa

  Kortrijk is met Oorkruid Events vzw een nieuw cultureel concept rijker. De initiatiefnemers focussen op gezellige muziekconcerten in unieke settings. Waar je niet vaak komt en waar je onvergetelijke ervaringen beleeft. Het eerste event is een optreden van Mama’s Jasje & Julía, op woensdag 17 mei in Preetjes Molen, de enige nog werkende vlaszwingelmolen in Europa, in Heule.
  Heule