De vijf nieuwe glijbanen vallen in de smaak.
Volledig scherm
De vijf nieuwe glijbanen vallen in de smaak. © Lago

Vijf nieuwe glijbanen in Kortrijks zwembad lokten 14.493 bezoekers tijdens herfstvakantie

De vijf nieuwe glijbanen in het zwembad Lago Weide op het Mandelaplein hebben tijdens de herfstvakantie 14.493 bezoekers gelokt. “Dat is 24 procent meer dan verwacht, want we mikten op gemiddeld 1.300 bezoekers per dag”, zegt Lore Walravens, marketingmanager van beheerder Lago.

1 reactie

 • Georges Peleman

  1 jaar geleden
  Welke milieu inpakt heeft dit? Daar wordt niet overgesproken.
 1. Grote politiemacht om relschoppers in Kortrijk van antwoord te dienen: “Vecht tegen het virus in plaats van op straat”
  Kortrijk

  Grote politie­macht om relschop­pers in Kortrijk van antwoord te dienen: “Vecht tegen het virus in plaats van op straat”

  De oproepen om komend weekend te komen rellen in Kortrijk, zijn wel degelijk bijzonder ernstig. De politiezone Vlas doet beroep op versterking van andere politiezones en de federale politie om de relschoppers snel van antwoord te kunnen dienen. “Corona is hier de vijand. Vecht tegen het virus in plaats van op straat”, zegt burgemeester Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester).
 2. Pas geopende glijbaan blijkt enkel geschikt voor volwassenen vanaf 1 meter 80: “We maken S-bocht minder scherp”
  PREMIUM

  Pas geopende glijbaan blijkt enkel geschikt voor volwasse­nen vanaf 1 meter 80: “We maken S-bocht minder scherp”

  De vijf nieuwe glijbanen in het zwembad Lago Weide zijn pas open sinds de herfstvakantie, of er wordt er al eentje aangepast. De turbo-glijbaan Zwarte Storm is namelijk veel te gevaarlijk voor wie kleiner is dan 1 meter 80. “We laten een s-bocht minder scherp maken”, zegt centrummanager Elewin Werbrouck. “Zodat uiterlijk tegen de kerstvakantie ook kinderen vanaf 12 jaar in Zwarte Storm mogen.”
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen