Twee inspecteurs en een commissaris die vrijdag de eed aflegden met de burgemeesters van Kortrijk, Kuurne, Lendelede en korpschef Filip Devriendt
Volledig scherm
Twee inspecteurs en een commissaris die vrijdag de eed aflegden met de burgemeesters van Kortrijk, Kuurne, Lendelede en korpschef Filip Devriendt © Alexander Haezebrouck

Vier nieuwe agenten voor Pz Vlas

Kortrijk / Kuurne / LendeledeBij de politiezone Vlas hebben vrijdagmorgen vier nieuwe medewerkers hun eed afgelegd. 

  1. Zelfs piepklein Spiere heeft nu padelclub: “Een topligging midden de natuur en met tal van dorpen in de buurt zijn er veel potentiële spelers”
    Spiere/Kooigem/Sint-Denijs/Bossuit

    Zelfs piepklein Spiere heeft nu padelclub: “Een topligging midden de natuur en met tal van dorpen in de buurt zijn er veel potentiële spelers”

    Padel is dé hype momenteel, zelfs in het piepkleine Spiere. Waar Franckie Vermoere (59) en Frank Lampole (53) uit Orroir de handen in elkaar slaan met de nieuwe club Padel Michelsberg. Ze investeerden 100.000 euro in twee hoogstaande padelvelden. Komende zondag is er een eerste kennismakingsdag. “We zitten hier al lang mee in ons hoofd. Iedereen wil padellen, maar vrije velden vinden wordt steeds moeilijker. We spelen daar op in met onze nieuwe club”, zegt Franckie.