VIDEO. Ravage op R8: Poolse chauffeur rijdt tegen 170 per uur door rood en knalt op vier wagens

Op de ring rond Kortrijk is zaterdag rond 14.30 uur een zwaar ongeval gebeurd aan de oprit naar de A19 in Bissegem. “De automobilist reed tegen hoge snelheid door het rood en knalde op vier auto’s”, vertelt slachtoffer Pascal Vercruysse uit Ieper.

4 reacties

 • vanrobaeys franky

  3 jaar geleden
  het belangrijkste is toch gerealiseerd de leieboorden zijn verlaagd de rest is bijzaak
 • GABRIEL DELEU

  3 jaar geleden
  Eerst dit kruispunt aanpakken en daarna de overbodige leiebrug
 • Sam Lefebvre

  3 jaar geleden
  In Kortrijk verandert niets aan al die verschrikkelijke punten. Vreemd om te zien dat in Gent en in Brugge vanalles gebeurt en hier blijft de tijd stilstaan. Zelfs Antwerpen krijgt een tunnel. Extreem gevaarlijke punten die de moderne verkeersstromen niet aan kunnen, wijken die als expresweg gebruikt worden, haarspeldbochten midden snelwegen, snelwegen dwars door de stad, sportstadia midden woonwijken en noem maar op. Het gekste eerst. Wannner zijn wij eens aan de beurt?
 • Georges Peleman

  3 jaar geleden
  Dringend R8 afwerken!! Die verkeerslichten staan zeer slecht, mensen die de situatie niet kennen schrikken zich en ongeluk. De R8 is zeer gevaarlijk door dat men in 39 jaar dezer nooit hebben afgewerkt.
 1. Bewoners Buda-eiland in beroep tegen project aan parking Broeltorens: “Liever nieuw stadspark in plaats van 75 flats en 6 woningen”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Bewoners Bu­da-ei­land in beroep tegen project aan parking Broelto­rens: “Liever nieuw stadspark in plaats van 75 flats en 6 woningen”

  Omwonenden gaan in beroep tegen een verkavelingsvergunning voor Ciril. Die stadsontwikkelaar plant op de site van gewezen feestzaal Dam 71 op het Buda-eiland 75 nieuwe appartementen en zes woningen. Het buurtcomité ‘Safe Parking Broel’ vreest voor de leefbaarheid. Oppositiepartijen CD&V en Groen roepen het stadsbestuur op om dringend in gesprek te gaan met het buurtcomité. Het omstreden bouwproject werd maandagavond besproken op de digitale gemeenteraad.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.