Met de verlichting aan valt de toren nog meer op.
Volledig scherm
Met de verlichting aan valt de toren nog meer op. © Foto Henk Deleu

Verlichting K-Tower brandt voor het eerst

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Kerstmarkt keert terug naar historisch hart van Kortrijk, ijspiste verhuist naar Schouwburgplein: “Heel de binnenstad zal kerstsfeer ademen”
  Kortrijk

  Kerstmarkt keert terug naar historisch hart van Kortrijk, ijspiste verhuist naar Schouwburg­plein: “Heel de binnenstad zal kerstsfeer ademen”

  Kortrijk krijgt voor het eerst in twee jaar weer een volwaardige kerstmarkt. Kloppend hart van de kerstmarkt worden de sfeervolle en pittoreske pleintjes naast de Sint-Maartenskerk. De ijspiste verhuist van de Grote Markt naar het Schouwburgplein. Andere blikvangers worden een winterfoor, een kinderspeeldorp en het Huis van de Kerstman.