Voor en na vastgoedstyling: je kan ook meubels huren om je woning aantrekkelijker te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor en na vastgoedstyling: je kan ook meubels huren om je woning aantrekkelijker te maken. © The Perfect Place

Vastgoedstyliste Elodie geeft tips: zó raakt je woning gegarandeerd sneller verkocht

kortrijk“Als je mij op je woning loslaat, geraakt je woning in een mum van tijd verkocht”, zegt vastgoedstyliste Elodie Verlinde uit Kortrijk. Je kan haar inhuren om je woning klaar te maken voor verkoop, en dat hoeft niet eens zoveel te kosten. Huur je liever meubels, of kies je voor een totaal renovatie? Alles kan. En met deze concrete tips kan je alvast zelf aan de slag.

 1. Nieuwe stadswandeling steunt lokale horeca in Kortrijk
  Kortrijk

  Nieuwe stadswande­ling steunt lokale horeca in Kortrijk

  Je kan niet wachten tot de horecaterrassen eindelijk heropenen? Vanaf zaterdag 17 april ontdek je in Kortrijk een nieuwe stadswandeling van zo’n 5 kilometer. Onderweg kan je lekkers van vijf horecazaken proeven: Allo Croquette, Tarterie, La Cabane, Malmo, Foodcolab (Chin Chin) en Frederic’s. De nieuwe wandeling gaat van de organisatie Travelbase uit en is voor Kortrijk uitgestippeld door ontwerper-designer-kunstenaar Tom Vandeweghe uit Kooigem.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen