De slimme camera's op de N50 in Bellegem, niet ver van het Bellegems Friethuisje
Volledig scherm
De slimme camera's op de N50 in Bellegem, niet ver van het Bellegems Friethuisje © Henk Deleu

Vanaf september trajectcontrole op N50

Als alles goed verloopt, is een trajectcontrole van 3,2 kilometer op de Doornikserijksweg (N50) tussen Bellegem en Kooigem vanaf september eindelijk operationeel. Dat is bijna een jaar later dan voorzien, na technische problemen.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Het is hét moment om te ‘takeaway’en’, sterrenchef Sébastien Ververken van Vol-Ver geeft zijn vijf favoriete adresjes
  Kortrijk

  Het is hét moment om te ‘takeaway’en’, sterren­chef Sébastien Ververken van Vol-Ver geeft zijn vijf favoriete adresjes

  Met onze actie ‘Help de Horeca’ geven we een gratis platform aan horecazaken die overschakelen op takeaway. In één klik vind je een handig overzicht van alle zaken in jouw buurt waar je eten en drinken kan afhalen. Het is hét moment om de horeca te steunen, nu een verplichte sluiting het hen moeilijk maakt. Sterrenchef Sébastien Ververken van Vol-Ver heeft alvast vijf tips voor ons.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump