Remi, Tuur, Cédric en Lyan nemen een verfrissende duik in het buitenbad van LAGO Kortrijk Weide
Volledig scherm
PREMIUM
Remi, Tuur, Cédric en Lyan nemen een verfrissende duik in het buitenbad van LAGO Kortrijk Weide © Henk Deleu

Van een circusshow tot bootvaart: 7 leuke activiteiten voor kinderen tijdens de zomervakantie in het zuiden van West-Vlaanderen

Zuid-West-VlaanderenDe zomervakantie staat voor de deur. Tijd om leuke uitstapjes met de kinderen in te plannen, dus! Wij zochten voor jou en je gezin zeven toffe activiteiten tijdens deze periode. Van waterparken tot festivals en bootvaarten: er valt deze vakantie heel wat te beleven voor kinderen in het zuiden van West-Vlaanderen.

 1. Jongeman maakt zware val in skatebowl: brandweer moet uitrukken om hem te bevrijden
  Kortrijk

  Jongeman maakt zware val in skatebowl: brandweer moet uitrukken om hem te bevrijden

  De brandweer rukte vrijdagavond omstreeks 21.16 uur naar de IJzerkaai in Kortrijk. Daar was een jongeman die zich aan het uitleven was in de skatebowl zwaar gevallen. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar hadden moeite om de persoon veilig uit de skatebowl te krijgen. Daarom werd uiteindelijk ook de brandweer opgeroepen om te helpen. Voor de brandweer was de klus snel geklaard, de gewonde jongeman werd afgevoerd naar het ziekenhuis.
 1. Louis en Gilles Vandecaveye winnen de Belgische titel: “Nu gaan we echt genieten”
  Beachvolleybal

  Louis en Gilles Vandeca­veye winnen de Belgische titel: “Nu gaan we echt genieten”

  Louis en Gilles Vandecaveye hebben zondag het BK beachvolleybal gewonnen. Een aantal jaar geleden won Louis reeds de nationale titel met de oudere broer Lander. Op het zonnige Muntplein in Brussel was het de eerste keer dat Louis met Gilles Vandecaveye de Masterfinales met winst kon afsluiten. Rekening houdend met de trainingsarbeid die aan de eindstrijd van de ‘Geberit Beach Tour’ vooraf ging, is het meer dan verdiend.