De omgeving van het station in Kortrijk werd twee uur lang hermetisch afgesloten door een bommelding.
Volledig scherm
De omgeving van het station in Kortrijk werd twee uur lang hermetisch afgesloten door een bommelding. © LSI

Valse bommelder station Kortrijk is Nederlander (45) met psychiatrische problemen die op kerstavond ook al toesloeg in Antwerpen

KortrijkDe man die er maandagochtend in alle vroegte met een valse bommelding voor zorgde dat het Kortrijkse station zo’n twee uur ontruimd werd, is in Nederland opgepakt. Hij zegt dat hij een grap wilde uithalen.

 1. Vaccinatie brede bevolking start, 85-plussers vanaf 15 maart naar VAXPO: “We roepen familie, vrienden en mantelzorgers op om te helpen”
  Kortrijk/Harelbeke/Kuurne

  Vaccinatie brede bevolking start, 85-plus­sers vanaf 15 maart naar VAXPO: “We roepen familie, vrienden en mantelzor­gers op om te helpen”

  De start van de vaccinatie van de brede bevolking wenkt, ook in VAXPO in Xpo. Waar de inwoners van Kortrijk, Kuurne en Harelbeke welkom zijn. De 85-plussers zijn vanaf maandag 15 maart als eerste aan de beurt. Familie, vrienden en/of mantelzorgers: help 85-plussers die niet goed snappen hoe ze een afspraak moeten bevestigen en/of niet in staat zijn om zelf naar VAXPO te komen. 85-plussers kunnen ook gratis beroep doen op wijkteams, vrijwilligers of de taxisector. Iedereen krijgt hulp. Niemand wordt aan zijn lot overgelaten.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val