We zien op dit archiefbeeld (vlnr) schepen Arne Vandendriessche, algemeen Howest-directeur Lode De Geyter, Vincent Vanderbeck (Chief Catalyst Hangar K), Tom Vangheluwe (directeur Wilde Westen) en Rik Leenknegt (directeur DAE Howest)
Volledig scherm
We zien op dit archiefbeeld (vlnr) schepen Arne Vandendriessche, algemeen Howest-directeur Lode De Geyter, Vincent Vanderbeck (Chief Catalyst Hangar K), Tom Vangheluwe (directeur Wilde Westen) en Rik Leenknegt (directeur DAE Howest) © Henk Deleu

Unwrap lanceert ambitieus programma met topsprekers zoals Clair Bellens van ILM, Europese jobbeurs en optreden van Compact Disk Dummies

Kortrijk vormt op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober het epicentrum van de entertainmentindustrie, met de eerste editie van het digital entertainment festival Unwrap. “Het wordt een tweedaagse vol inspirerende gesprekken op het snijpunt van gaming, muziek, film,… ‘The future of entertainment’ zal te voelen, te horen en te zien zijn in Kortrijk”, zegt schepen van Economie Arne Vandendriessche (Team Burgemeester). De ticketverkoop is nu gestart.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.