Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Twintiger die bankkaart uitleende aan oplichters riskeert 10 maanden cel

KortrijkEen 20-jarige jongeman uit Kortrijk deed in juni vorig jaar dienst als muilezel voor criminelen die zich bezighouden met phishing praktijken. S.J. gaf de oplichters zijn bankkaart en pincode die ze gebruikten om geld te laten toekomen. Een slachtoffer raakte zo 2.450 euro kwijt.

 1. Werken voor betere sturing Budabrug die (te) vaak defect is, brug tot eind maart tijdens week telkens van 10 tot 11 uur dicht
  Kortrijk

  Werken voor betere sturing Budabrug die (te) vaak defect is, brug tot eind maart tijdens week telkens van 10 tot 11 uur dicht

  De Budabrug in Kortrijk liet het sinds de ingebruikname acht jaar geleden al tientallen keren (kort) afweten. Er komen nu ‘re-engineeringswerken’ aan, om de bediening en sturing van de tafelbrug te verbeteren. Om die werken te kunnen uitvoeren, is de brug tussen maandag 6 februari en vrijdag 31 maart tijdens elke weekdag van 10 tot 11 uur afgesloten voor alle verkeer.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.