De zelfstandige ondernemer uit Heule had eigenlijk al lang een rijbewijs kunnen hebben, maar tot dusver nam de man daarvoor geen enkel initiatief.
Volledig scherm
De zelfstandige ondernemer uit Heule had eigenlijk al lang een rijbewijs kunnen hebben, maar tot dusver nam de man daarvoor geen enkel initiatief. © Hans Verbeke

Twintig jaar geleden al drie keer veroordeeld, maar nog altijd geen rijbewijs: zelfstandige blijft sturen

Heule/KortrijkEen zelfstandige ondernemer uit Heule heeft van de politierechter de raad gekregen om te proberen eindelijk z’n rijbewijs te behalen. De man blijft sturen zonder rijbewijs, hoewel hij daar al verschillende keren voor veroordeeld werd.

 1. Broers aan de haal met twee fietsen na leeghalen flat overleden vader
  Kortrijk

  Broers aan de haal met twee fietsen na leeghalen flat overleden vader

  Twee broers moesten zich voor de rechter in Kortrijk verantwoorden voor de diefstal van twee fietsen op 11 april. D.V. (41) uit Ledegem en H.V. (46) trokken die dag naar het appartement van hun pas overleden vader in Kortrijk om zijn woning leeg te maken. Op camerabeelden was echter te zien hoe ze twee fietsen uit een garage stalen tijdens hun bezoek. Nadat ze een minnelijke schikking niet betaalden, riskeren ze nu beiden een celstraf van zes maanden en een boete van 400 euro. Vonnis op 12 mei.
 1. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?

 2. Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"
  Play

  Honderden families herenigd door reisbubbel: "Zo dankbaar dat ik terug kon komen"