Op de achtergrond tweesterrenchef Filip Claeys. Op de voorgrond VORK-chef-instructeur Charlotte Saesen
Volledig scherm
Op de achtergrond tweesterrenchef Filip Claeys. Op de voorgrond VORK-chef-instructeur Charlotte Saesen © Henk Deleu

Tweesterrenchef De Jonkman helpt mee aan heerlijk kerstmenu voor kwetsbaren in Kortrijk: “Het allerbeste voor wie het het moeilijkst heeft”

Kortrijk/BruggeFilip Claeys (47) van De Jonkman in Sint-Kruis trok naar volksrestaurant VORK in Kortrijk. Om er tips te geven voor een feestelijk kerstmenu voor de meest kwetsbaren ons ons. De tweesterrenchef wordt ook peter van VORK, waar overigens nog plaats is voor wie er een opleiding als zaal- of keukenmedewerker wil volgen.

  1. Doek over Groothandelsmarkt valt definitief, handelaars mogen na 15 februari niet meer binnen: “Toon in de brief is weinig respectvol”
    Heule

    Doek over Groothan­dels­markt valt definitief, handelaars mogen na 15 februari niet meer binnen: “Toon in de brief is weinig respectvol”

    Met een uitspraak van de rechtbank in september kwam na een jarenlange strijd een einde aan de groothandelsmarkt in Heule. Nu hebben de laatste betrokken handelaars een brief gekregen van de stad Kortrijk dat ze zullen optreden wanneer ze na 15 februari nog gebruik maken van de hal. “Waar is het respect?”, vragen raadsleden Pieter Soens (CD&V)en Matti Vandemaele (Groen) zich af.