De rechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank in Kortrijk. © Alexander Haezebrouck

Twee jaar cel voor man (32) die vrouw gebruikte als seksslavin

KortrijkEen 32-jarige man uit Kortrijk is veroordeeld tot twee jaar cel waarvan de helft met uitstel omdat hij zijn echtgenote brutaal heeft verkracht. In de aanloop naar de feiten behandelde hij zijn vrouw als seksslavin. Wanneer ze niet voldeed, werd ze gestraft. “Uit schrik voor hem heeft ze dingen gedaan die ze niet wilde.”

 1. De sfeer van après-ski, een warme glühwein of een aperitief met vrienden? Deze winterbars in Zuid-West-Vlaanderen warmen je de komende weken op
  PREMIUM
  Kortrijk/Ieper/Roeselare

  De sfeer van après-ski, een warme glühwein of een aperitief met vrienden? Deze winterbars in Zuid-West-Vlaanderen warmen je de komende weken op

  De winter staat voor de deur, de kerstballen mogen van zolder en velen zijn al aan het duimen voor een eerste winterse bui. December staat synoniem voor gezelligheid en coronapandemie of niet, wij zijn alvast van plan om er ook dit jaar het beste van te maken. We zochten en vonden dan ook enkele leuke winterbars in de buurt waar iedereen welkom is om zich op een veilige manier op te warmen.
 2. Lucas Rougeaux ziet KV Kortrijk weggespeeld worden door Cercle Brugge: “Een complete offday”
  Voetbal 1A

  Lucas Rougeaux ziet KV Kortrijk wegge­speeld worden door Cercle Brugge: “Een complete offday”

  Wat was dat allemaal zaterdagavond in het Guldensporenstadion. Een onherkenbaar KV Kortrijk verloor verdiend met 0-2 van Cercle Brugge en blijft achter met een 4 op 15. Vooral Rabbi Matondo was een gesel voor de KVK-defenie. De Welshman scoorde twee keer, maar had evengoed vier keer raak kunnen treffen. Lucas Rougeaux beseft dat het beter moet. “Er zal hard gewerkt moeten worden deze week.”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.