De rechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank in Kortrijk. © Alexander Haezebrouck

Tot 18 maanden cel voor trio na reeks inbraken en diefstallen in Kortrijk

KortrijkDrie jongemannen zijn veroordeeld voor celstraffen van vijftien tot achttien maanden, omdat ze in december vorig jaar en januari dit jaar verschillende diefstallen en inbraken pleegden in Kortrijk. Ze gaven eerst aan dat ze minderjarig waren, maar botonderzoek wees uit dat dit niet klopte.

  1. KU Leuven campus Kulak start met fysieke inschrijvingen: “Geen nieuwe opleidingen, maar bestaande opleidingen worden afgestemd op noden maatschappij”
    kortrijk

    KU Leuven campus Kulak start met fysieke inschrij­vin­gen: “Geen nieuwe opleidin­gen, maar bestaande opleidin­gen worden afgestemd op noden maatschap­pij”

    Evelien Bosman uit Erpe-Mere is de eerste student die zich fysiek heeft ingeschreven bij KU Leuven campus Kulak. Met de start van die fysieke inschrijvingen wordt de laatste rechte lijn ingezet naar het nieuwe academiejaar. “Dit jaar zijn er geen nieuwe opleidingen, maar de bestaande opleidingen worden wel aangepast aan de noden in het bedrijfsleven en de maatschappij”, zegt vicerector Piet Desmet.