De rechtbank van Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank van Kortrijk. © Maxime Petit

Tot 14 maanden cel voor trio na vechtpartij met alarmpistool

KortrijkDrie mannen uit Kortrijk, Wevelgem en Izegem zijn veroordeeld voor een zware vechtpartij op de site V-tex in mei. Daarbij vuurde ook één van de beklaagden met een alarmpistool. Ze liepen celstraffen op van 7 maanden met uitstel tot 14 maanden.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Leven wordt duurder, maar Vanallier verlaagt prijzen (fors) op menukaart: “Want een restaurantbezoek moet ook voor families haalbaar blijven”
  PREMIUM
  Aalbeke

  Leven wordt duurder, maar Vanallier verlaagt prijzen (fors) op menukaart: “Want een restaurant­be­zoek moet ook voor families haalbaar blijven”

  De nieuwe menukaart van restaurant Vanallier in Aalbeke is gelanceerd. Opmerkelijk is dat de prijzen niet stijgen, maar grotendeels (fors) dalen. Wie er bijvoorbeeld met een gezin met vier gaat tafelen, kan voortaan 20 tot 25 euro uitsparen in Vanallier. “Onze klanten zullen nog steeds dezelfde belevenis ervaren.” Hoe is dat haalbaar?