Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © stad Kortrijk

Topbeiaardiers brengen zomerrecitals in Halletoren en Sint-Maartenstoren

KortrijkDe stad Kortrijk organiseert al voor de 36ste keer Torenmuziek tijdens de zomermaanden. Topbeiaardiers brengen elke maandag van 19.30 tot 20.30 uur een zomerrecital op de beiaard van het Belfort of van de Sint-Maartenstoren.

  1. Van De Panne tot Eupen, slimme palen met gratis zonnecrème veroveren Vlaanderen: “We zitten al aan ruim 65.000 smeerbeurten”
    PREMIUM
    Kortrijk

    Van De Panne tot Eupen, slimme palen met gratis zonnecrème veroveren Vlaanderen: “We zitten al aan ruim 65.000 smeerbeur­ten”

    De SMOT-spots, pas vier maanden geleden voorgesteld in Kortrijk, palmen al heel Vlaanderen in. Er staan momenteel op 76 locaties slimme palen met gratis zonnecrème in, van De Panne aan onze kust tot Eupen in de Hoge Venen. “We zitten aan ruim 65.000 smeerbeurten en hopen eind deze zomer de kaap van 100.000 te halen”, zegt medezaakvoerder Jacob Leysen uit Kortrijk. “Huidkankerpreventie is en blijft een belangrijk thema. Vooral dat verklaart het succes van onze SMOT-spots. We willen nu ook Europees doorbreken, onder meer via het circuit van festivals.”