Jan Sabbe (links) en Milan De Bakker (onder), samen met STRNGR-zaakvoerders Ian Remy (midden) en Casper Cornelis (rechts) in de nieuwe fysieke winkel van STRNGR in de Budastraat 5.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Sabbe (links) en Milan De Bakker (onder), samen met STRNGR-zaakvoerders Ian Remy (midden) en Casper Cornelis (rechts) in de nieuwe fysieke winkel van STRNGR in de Budastraat 5. © Peter Lanssens

Tieners verkopen hippe truien om Bar Luxe te redden: “Hartverwarmend wat klanten allemaal doen”

KortrijkDe steun voor Brian Taveirne (29) van Bar Luxe – hij dreigt zijn danscafé te verliezen na bijna twee jaar zonder nachtleven – houdt aan. Klanten starten nu de verkoop van truien van het streetwearlabel STRNGR, gepersonaliseerd in Bar Luxe-stijl. “Brian kan elk moment zijn café verliezen, we willen nú iets doen om hem te helpen”, zeggen Jan Sabbe (16) en Milan De Bakker (16).

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Schepen Axel Weydts voor “vuile homo” uitgemaakt, op straat in Kortrijk: “Het voelde maar vies”
  Kortrijk

  Schepen Axel Weydts voor “vuile homo” uitgemaakt, op straat in Kortrijk: “Het voelde maar vies”

  Opmerkelijk verhaal op de Instagrampagina van Axel Weydts woensdagmiddag. De Vooruit-schepen geeft aan in Kortrijk op straat uitgemaakt te zijn voor “vuile homo”. Axel Weydts krijgt wel vaker homofobe haatberichten, maar het is de eerste keer dat hij verbaal uitgescholden wordt. “Ik krijg veel steunberichten op mijn verhaal op Instagram, dat doet me wel plezier”, stelt Weydts.
 2. Tattoo-artieste Cindy (46) brengt Indonesische collega’s naar Kortrijk: “Event is ode aan mijn vader, we waren hem bijna kwijt”
  Kortrijk

  Tat­too-artieste Cindy (46) brengt Indonesi­sche collega’s naar Kortrijk: “Event is ode aan mijn vader, we waren hem bijna kwijt”

  De Ink-Town Tattoo Convention komt er aan, met 120 (inter)nationale artiesten in Kortrijk Xpo op zaterdag 14 en zondag 15 mei. Blikvanger is een indodorp met zes Indonesische artiesten. Een bewuste keuze van organisatrice Cindy Frey (46) van Cindy Frey Tattoo Studio. Het is een ode aan haar vader, die uit Indonesië afkomstig is. “Papa verdient dat, hij deed alles voor zijn kinderen. We waren hem bijna kwijt, na zware darm- en maagproblemen”, zegt Cindy Frey.