De initiatiefnemers van loKal
Volledig scherm
De initiatiefnemers van loKal © loKal

Tien jonge ondernemers slaan handen in elkaar met loKal in winkelcentrum K: “We brengen er producten met een verhaal en kwaliteit samen”

KortrijkWinkelcentrum K heeft er de komende drie maanden met loKal op het gelijkvloers een trekpleister bij. Het initiatief brengt tien jonge ondernemers met hun ambachtelijke producten samen. “Om meer mensen in contact te brengen met onze passie en vakmanschap. Terwijl alles sneller en goedkoper moet in de maatschappij, brengen wij producten met een verhaal en kwaliteit samen, waar veel tijd en liefde in zit”, zeggen initiatiefnemers Julie Claerbout en Mathieu Lateur van Julia Belgium met hun stijlvolle aperitiefbieren.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.