Thomas Decruyenaere, bij Tattoo Mike.
Volledig scherm
Thomas Decruyenaere, bij Tattoo Mike. © La Vie en C

Tattoo Mike zet kort na middernacht al eerste tatoeage

Tattoo Mike was er wel heel snel bij, om de eerste tatoeage te zetten na de lockdown. Tijdstip: om 1 minuut na middernacht tijdens de nacht van zondag op maandag. De gelukkige: Thomas Decruyenaere, die een zeepaardje op zijn been liet zetten. “Ik ben zo wellicht de eerste in België om het post-coronatattoo zomerseizoen af te trappen”, vertelt Tattoo Mike.

 1. Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

  Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

  Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.
 2. Beschermd monument uit 1890 wordt eerste limehome hotel van België: “Ruime kamers met kitchenette staan centraal, een lobby is er niet”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Beschermd monument uit 1890 wordt eerste limehome hotel van België: “Ruime kamers met kitchenet­te staan centraal, een lobby is er niet”

  Een beschermd monument nabij de Gentpoort in Kortrijk wordt het eerste limehome hotel van ons land. De werken vatten dit jaar al aan. “Het herenhuis staat al enkele jaren leeg, maar het is een oerdegelijk gebouw en het is perfect te restaureren. We hebben ervaring met erfgoed, we laten het in ere herstellen”, zegt Valéry De Vos van Alphastone Investments.
 1. 18 maanden cel voor inbraken in bestelwagens in Zuid-West-Vlaanderen
  Roeselare/Kortrijk/Wervik/Zonnebeke

  18 maanden cel voor inbraken in bestelwa­gens in Zuid-West-Vlaanderen

  Een 29-jarige man uit Frankrijk is maandag door de Kortrijkse strafrechter veroordeeld tot een effectieve celstraf van 18 maanden voor een reeks van 9 inbraken in bestelwagens. Telkens ging hij aan de haal met een grote hoeveelheid aan werkmateriaal bij inbraken in Wervik, Roeselare, Zonnebeke en Kortrijk. Bij een controle van de politie lag zijn koffer vol met gestolen werkmateriaal.