En of Jeremy Jacobs blij is, binnenkort kan hij eindelijk eens voor een live publiek draaien. Die kans krijgt hij in Café 56 in Kortrijk, zodra de coronamaatregelen het toelaten.
Volledig scherm
PREMIUM
En of Jeremy Jacobs blij is, binnenkort kan hij eindelijk eens voor een live publiek draaien. Die kans krijgt hij in Café 56 in Kortrijk, zodra de coronamaatregelen het toelaten. © Peter Lanssens

Talentvolle Jeremy (24) begon bij start coronacrisis als dj, nu wenkt ein-de-lijk eerste optreden: “Muziek verzachtte relatiebreuk”

KortrijkEindelijk perspectief, ook voor deejays. Jeremy Jacobs begon bij de start van de coronacrisis te dj’en, won een online battle op Qmusic, maar trad nog nooit voor een echt publiek op. Zijn geduld wordt beloond, want Jeremy mag komende zomer in Café 56 in Kortrijk draaien, nu de horeca vanaf 9 juni ook binnen heropent. “Eindelijk een kans om de moeilijkste drempel, leren omgaan met de stress om live voor een echt publiek te spelen, te nemen”, zegt de talentvolle deejay.

  1. Bookz&Booze opent vestiging in Antwerpen, ook Kortrijk heeft interesse: “Maar een exacte kopie wordt het niet”
    Gent / Antwerpen / Kortrijk

    Bookz&Booze opent vestiging in Antwerpen, ook Kortrijk heeft interesse: “Maar een exacte kopie wordt het niet”

    Het concept Bookz&Booze uit de Gentse Hoogpoort slaat duidelijk aan. Drie jaar na de opening start er in augustus ook een vestiging op de Antwerpse Vrijdagmarkt. Aan het roer zal Jan Chalmet staan, al zijn hele leven lang bevriend met Ief Stuyvaert, bedenker van het concept. “Het concept staat of valt met wie er in de winkel staat", zegt Ief. “Bij Bookz&Booze koop je vooral verhalen.”