We zien op de foto (vlnr.) Louis Ottevaere, Maryam 'Kurkumama' Marvani en Feysal Ghafelzadeh, bij hun nieuwe zaak Spicy Lemon.
Volledig scherm
We zien op de foto (vlnr.) Louis Ottevaere, Maryam 'Kurkumama' Marvani en Feysal Ghafelzadeh, bij hun nieuwe zaak Spicy Lemon. © Spicy Lemon

‘t Fonduetje neemt nieuwe start als Spicy Lemon: “We brengen Midden-Oosten naar Kortrijk”

KortrijkGrillrestaurant-bistro ’t Fonduetje is niet meer. De populaire horecazaak onderging een metamorfose en heropent op zaterdag 11 september als Spicy Lemon. Uitbaters Louis Ottevaere (28) en Feysal Ghafelzadeh (30), al bekend van cocktail- en eat-easy-bar Nude, en Maryam Marvani (49) alias ‘Kurkumama’ brengen met Spicy Lemon een Midden-Oosterse restaurantervaring naar hartje Kortrijk. “We nemen de mensen mee op een verrassende culinaire reis.”

  1. Taxichauffeur merkt brand op en vangt bewoner in bloot bovenlijf op: “Door de mist twijfelde ik eerst of er wel echt brand was”
    Kortrijk/Deerlijk

    Taxichauf­feur merkt brand op en vangt bewoner in bloot bovenlijf op: “Door de mist twijfelde ik eerst of er wel echt brand was”

    Een korte, maar hevige brand heeft dinsdag rond de middag zware schade veroorzaakt in een pand met vijf studio’s in de Noordstraat in Kortrijk. Eén bewoner was thuis en kon ontkomen. “Ik snap niet hoe het in mijn studio kon branden”, zegt Yacine El Melki (29), die gaan werken was en gealarmeerd werd door zijn vriendin. “Het is al van zondag geleden dat ik hier nog geweest ben.”