Stefanie Callebaut en Mathis Vermoortele
Volledig scherm
PREMIUM
Stefanie Callebaut en Mathis Vermoortele © Winter Van Rafelghem

SX-frontvrouw stunt: “Op motor naar laars van Italië en terug voor sportprothesen voor kinderen”

Frontvrouw Stefanie Callebaut van de Kortrijkse band SX is voor geen kleintje vervaard. Ze rijdt binnenkort 5.500 kilometer naar de Italiaanse laars en terug. Ze laat zich hierbij sponsoren, om een kind gelukkig te maken met een dure sportprothese van 5.500 euro. Mathis Vermoortele (9) uit Sint-Juliaan bij Langemark inspireert haar. “Fietsen, lopen, trampolinespringen: die jongen kan alles”, vertelt Stefanie Callebaut. “Alle kinderen met een geamputeerd been verdienen zo’n prothese.” En er is meer: alles boven de 5.500 euro gaat naar de vzw To Walk Again.

0 reacties

 1. Dief steelt Land Rover van 100.000 euro terwijl die op autotransport staat: “Wagen amper één minuut uit het oog verloren”
  Kortrijk / Wingene

  Dief steelt Land Rover van 100.000 euro terwijl die op autotrans­port staat: “Wagen amper één minuut uit het oog verloren”

  Dieven zijn in Kortrijk aan de haal met een nieuwe Land Rover Defender 110. De chauffeur van autotransportbedrijf Piceurop uit Wingene kwam vrijdagnacht de auto leveren bij een garage in Kortrijk en liet de wagen amper één minuut onbewaakt achter. “Ik denk dat ze mijn chauffeur gevolgd hebben om dan snel toe te slaan”, vertelt zaakvoerder Geert Piceu.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.