interieurbeeld van de belevingswinkel Crinkles Home in Kortrijk
Volledig scherm
interieurbeeld van de belevingswinkel Crinkles Home in Kortrijk © Henk Deleu

Stunt: bon van 5.000 euro te winnen van Crinkles Home en meubelmerk Camerich

KortrijkStraffe geste van belevingswinkel Crinkles Home en meubelmerk Camerich, in deze financieel woelige tijden. Ze geven een bon van 5.000 weg. En je hoeft er niet eens veel voor te doen, om kans te maken op de prijs.

 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. Nederlandse verdachten van aanslag op Van Quickenborne blijven maand langer in cel
  Kortrijk

  Nederland­se verdachten van aanslag op Van Quickenbor­ne blijven maand langer in cel

  De vier Nederlanders die verdacht worden in het onderzoek naar de bedreigingen en geplande aanslag op minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) blijven een maand langer in de cel. Dat heeft de raadkamer van Kortrijk dinsdag beslist. “Mijn cliënt was alvast niet op de hoogte”, zegt advocaat Christian Clement. “Hij wist zelfs niet eens wie Vincent Van Quickenborne was.”