Op de foto zien we (vlnr) Lensey Vandendriessche van Frietlounge Appel, Marieke Crombez van Pizza Italia, Gregory Christiaens van Frietlounge Appel, Sylvian Bruneel van Soep less and more en Mounir Algham van Pizza Hut.
Volledig scherm
Op de foto zien we (vlnr) Lensey Vandendriessche van Frietlounge Appel, Marieke Crombez van Pizza Italia, Gregory Christiaens van Frietlounge Appel, Sylvian Bruneel van Soep less and more en Mounir Algham van Pizza Hut. © Henk Deleu

Strijdvaardige handelaars klaar voor vier jaar werken op Appel: “We blijven altijd bereikbaar”

De handelaars op Appel zijn klaar voor vier jaar ingrijpende werken, nu de grote heraanleg van de stationsbuurt in Kortrijk aangevat is. “We gaan er alles aan doen om er hier geen vergeten hoek van te maken”, zegt Mounir Algham van Pizza Hut. De stad verzekert de bereikbaarheid. Laden en lossen blijft mogelijk. 

5 reacties

 • Sophie Dekeersgieter

  2 jaar geleden
  Die mensen zullen 4jaar in moeilijkheden zitten en met de warmste week lijden ze de mensen niet langs hen maar via een omweg. Dit is een echte schande om dit ook nog af te nemen. Laat de mensen van het station via den appel naar het plein gaan dan verdienen ze er nog wat aan.
 • GERY VANDEWALLE

  2 jaar geleden
  ze beseffen het niet ,maar zijn kortrijk kapot aan het maken met hun anti autobeleid,moest vanmorgen in kortrijk zijn ,wat een zootje kom hier zeker niet terug voor mijn plezier.Leper els
 • Johan Van synghel

  2 jaar geleden
  Jammer dat het niet op een andere lanier kan, maar sinds enige tijd zien we weer toeristen met een fotoapparaat op de borst. Das heel lang geleden. Na die werken wordt Kortrijk weer op de kaart gezet! Eindelijk.
 • Tom Der Kinderen

  2 jaar geleden
  Criminaliteit troef en leven in een droomwereld dat is zowat de erfenis van de laatste burgemeesters in Kortrijk.
 • Lea Hils

  2 jaar geleden
  Vier jaar, gekker kan het niet meer worden. Of denken ze van de chinese muur te herbouwen bouwen. Nu met het bestuur dat er nu is en alleen maar bezig is met kortrijk een dode stad te maken past dat in het volledig in het plaatje.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.