De initiatiefnemers van het project in de tunnel, samen met schepenen Bert Herrewyn en Axel Ronse
Volledig scherm
De initiatiefnemers van het project in de tunnel, samen met schepenen Bert Herrewyn en Axel Ronse © Henk Deleu

Streetart kleurt ingang naar Warmste Week

De 100.000 mensen die tussen woensdag 18 en dinsdag 24 december het Warmste Week-dorp van Studio Brussel op het Nelson Mandelaplein bezoeken, moeten hun ogen de kost geven aan de ingang. De tunnel voor voetgangers in de Nolfstraat steekt nu vol kleurtjes, met strakke vlakken. “En de kleuren passen toevallig bij die van De Warmste Week”, knipoogt Junes Bazouz van de Leuvense kunstorganisatie Treepack. Het ontwerp is van Antwerps kunstenaar Larsen Bervoets.

0 reacties

 1. Stoffel Vandoorne beleeft moeilijk eerste weekend in WK Formula E, maar blijft wel reserverijder in F1
  autosport

  Stoffel Vandoorne beleeft moeilijk eerste weekend in WK Formula E, maar blijft wel reserverij­der in F1

  Voor Stoffel Vandoorne volgen de sportieve evenementen zich snel op. Onze landgenoot uit Kortrijk werkte in februari de Asian Le Mans Series af en dat als voorbereiding op onder meer de het WK Uithouding en de 24 uur van Le Mans. Afgelopen weekend startte hij zijn seizoen in de Formula met Mercedes EQ en vandaag volgde het nieuws dat hij reserverijder blijft voor Mercedes in de F1.
 2. “Sluit tijdens koers drukke plaatsen aan parcours af”: burgemeester Benoit doet oproep, na volkstoeloop tijdens Kuurne-Brussel-Kuurne in Kortrijk
  Kortrijk/Kuurne

  “Sluit tijdens koers drukke plaatsen aan parcours af”: burgemees­ter Benoit doet oproep, na volkstoe­loop tijdens Kuur­ne-Brus­sel-Kuur­ne in Kortrijk

  “Ik heb de beelden maandag nog eens grondig bekeken, er stond zondagnamiddag tijdens de passage van Kuurne-Brussel-Kuurne duidelijk te veel volk langs het parcours in Kortrijk, geen twijfel mogelijk”, zegt gouverneur Carl Decaluwé. Hij zit donderdag rond de tafel met de burgemeesters van Kortrijk en Kuurne en met de politiekorpschef. Burgemeester Francis Benoit (CD&V) van Kuurne roept op om potentieel drukke plaatsen aan het parcours voortaan af te sluiten.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren