Zo zal het oud gemeentehuis er binnen enkele weken uitzien. Merk de zwarte kleur op en de spreuk 'Minne kjé noa Bissegem gewist'.
Volledig scherm
Zo zal het oud gemeentehuis er binnen enkele weken uitzien. Merk de zwarte kleur op en de spreuk 'Minne kjé noa Bissegem gewist'. © stad Kortrijk

Streetart fleurt binnenkort verloederd oud gemeentehuis in Bissegem op

BissegemStreetart fleurt straks het oud gemeentehuis van Bissegem op, in afwachting van een sloop. Blikvanger op de gevel: het bekende volkslied ‘Minne kjé noa Bissegem gewist’. Het resultaat is binnen enkele weken te zien. Kostprijs: 8.500 euro. 

  1. 150 handtekeningen tegen doortrekken van ring rond Kortrijk tussen Doornikse- en Oudenaardsesteenweg
    Kortrijk

    150 handteke­nin­gen tegen doortrek­ken van ring rond Kortrijk tussen Doornikse en Ouden­aardse­steen­weg

    De stad Kortrijk liet in een officieel advies aan de Vlaamse overheid weten niet achter een piste voor de voltooiing van de ring rond Kortrijk (R8) tussen twee steenwegen te staan. Ook omwonenden zijn die mening toegedaan. Ze willen liever een groene long en fietssnelweg tussen de Doorniksesteenweg aan restaurant Colmar en Oudenaardsesteenweg. Het actiecomité ‘Buren van R8’ overhandigde vorige dinsdag een petitie met 150 handtekeningen aan schepen van Ruimtelijke Ordening Wout Maddens (Team Burgemeester).