Elkaar het jawoord geven met zicht op de Broeltorens, prachtig! Proficiat, Stijn Declercq en Kimberly Tremerie.
Volledig scherm
PREMIUM
Elkaar het jawoord geven met zicht op de Broeltorens, prachtig! Proficiat, Stijn Declercq en Kimberly Tremerie. © n

Stijn (30) en Kimberly (28) zijn de eerste trouwers op de verlaagde Leieboorden in Kortrijk: “De rode loper, de bloemstukjes... zó mooi”

Kortrijk/Heule/Gullegem/MenenOmdat het een locatie in open lucht is die tot de verbeelding spreekt, laat de stad Kortrijk voortaan huwelijken op de verlaagde Leieboorden toe. Stijn Declercq en Kimberly Tremerie uit Heule waren de eerste. “Het was speciaal om te trouwen aan de Broeltorens, ik werd er emotioneel van”, vertelt Kimberly.

 1. Louis en Gilles Vandecaveye in het internationaal beachcircuit: “De progressie is zichtbaar”
  beachvolleybal

  Louis en Gilles Vandeca­veye in het internatio­naal beachcir­cuit: “De progressie is zichtbaar”

  De nationale beachcompetitie ligt eventjes stil en van die onderbreking in de ‘Geberit Beach Tour’ hebben Louis en Gilles Vandecaveye geprofiteerd om in het internationaal circuit te stappen. Vorige week namen de Kortrijkse broers in het Turkse Balikesir deel aan een ‘future-toernooi’ dat georganiseerd werd door de FIVB. De mannen verdedigden op een sterke manier de Belgische kleuren.
 2. KVK-aanvoerder Kristof D’Haene is opnieuw topfit: “Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en vooral uit de gevarenzone te blijven”
  Voetbal jupiler pro league
  1

  KVK-aanvoerder Kristof D’Haene is opnieuw topfit: “Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en vooral uit de gevarenzo­ne te blijven”

  Linksachter Kristof D’Haene (32) miste de laatste vijf wedstrijden van het afgelopen seizoen door een barst in de rechtervoet. Van dat probleem is de KVK-aanvoerder ondertussen helemaal verlost en dat is er duidelijk aan te merken. D’Haene maakt een gretige indruk op training en lijkt klaar voor de competitiestart.