KVK-partnershipmanager Pieter Vandoolaeghe (links) en CEO Stijn Haghebaert van Derudder Cleaning bij de twee gepersonaliseerde zitjes.
Volledig scherm
KVK-partnershipmanager Pieter Vandoolaeghe (links) en CEO Stijn Haghebaert van Derudder Cleaning bij de twee gepersonaliseerde zitjes. © KVK-Derudder Cleaning

Sponsorprimeur in stadion KVK: Derudder Cleaning personaliseert zitjes

Reinigingsbedrijf Derudder Cleaning uit Deerlijk heeft twee zitjes in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk in het zwart laten lakken, met daarop ook de naam en het logo van het bedrijf. Het sponsoren van zitplaatsen in een stadion is op zich niet nieuw, denk aan de zetels in de dugouts van clubs, maar stadionzitjes zijn wel een primeur. “We zijn de eerste in België die hiermee uitpakken”, zegt CEO Stijn Haghebaert van Derudder Cleaning.

0 reacties

 1. Gedetineerde al enkele dagen op vrije voeten nadat hij in Kortrijk ontsnapt uit eerste detentiehuis van ons land
  Kortrijk

  Gedetineer­de al enkele dagen op vrije voeten nadat hij in Kortrijk ontsnapt uit eerste detentie­huis van ons land

  Een kortgestrafte man is ontsnapt uit het detentiehuis in Kortrijk. Dat gebeurde vorige week vrijdagavond al, maar raakte nu pas bekend. Het gaat om een 30-jarige man die ondertussen al enkele dagen op vrije voeten is. “Hij is op vandaag nog niet gevat”, bevestigt woordvoerster Kathleen Van De Vijver van het gevangeniswezen. Vlaams Belang is er niet over te spreken. “Deze ontsnapping werd aanvankelijk verzwegen”, vindt fractieleider Wouter Vermeersch. Er blijven momenteel zeven kortgestraften in het eerste detentiehuis van ons land. Er is plaats voor vijftig.
 2. Geen straf voor vrouw na diefstal trolley vol chocolade: “Voor de boterhamdoos van de kinderen bij start schooljaar.”
  Kortrijk

  Geen straf voor vrouw na diefstal trolley vol chocolade: “Voor de boterham­doos van de kinderen bij start schooljaar.”

  “Ik wou bij de start van het schooljaar wat chocolade in de boterhamdoos van de kinderen mee kunnen geven.” De uitleg die een 36-jarige asielzoekster aan de rechter in Kortrijk gaf om te verantwoorden waarom ze in de Kortrijkse Aldi met een trolley vol gestolen chocolade werd staande gehouden, was schrijnend. De rechter toonde genade en gaf haar geen straf.
 1. Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmarkten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmark­ten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten 17 kerstmarkten op in het zuiden van West-Vlaanderen om helemaal in de kerststemming te komen.
 2. Derde cannabisplantage in een week tijd ontdekt, deze keer na brandje in voormalig garagebedrijf: “We hebben nooit iets geroken”
  Play
  Heule

  Derde cannabis­plan­ta­ge in een week tijd ontdekt, deze keer na brandje in voormalig garagebe­drijf: “We hebben nooit iets geroken”

  Langs de Kortrijkstaat in Heule is vrijdag na een brand een grote cannabisplantage ontdekt, de derde al deze week in Zuid-West-Vlaanderen. De kweekplaats was ondergebracht in een voormalig garagebedrijf en strekte zich uit over drie verdiepingen. Vermoed wordt, dat enkele verdachten de benen namen toen de brand uitbrak. De politie onderzoekt nu of er een link is met de plantages die eerder deze week werden ontdekt in Moorsele en Roeselare.