Victor Van De Wiele en Jochen Mahieu bedachten de nieuwe limonades Skoll
Volledig scherm
Victor Van De Wiele en Jochen Mahieu bedachten de nieuwe limonades Skoll © Skoll

Skoll-limonades van jonge ondernemers zijn hit: in twee maanden tijd 36.000 flesjes de deur uit

Kortrijk/ZonnebekeVictor Van De Wiele (25) uit Kortrijk en Jochen Mahieu (21) uit Zonnebeke lanceerden in juni, toen ze nog student waren, Skoll. Die nieuwe limonade mist zijn start niet. In amper twee maanden tijd zijn er al 36.000 flesjes geproduceerd en is de drank in ruim veertig verkooppunten te krijgen. “Het is een hip en smakelijk alternatief, voor wie liever geen alcohol drinkt”, vertellen de jonge ondernemers, die ondertussen al aan een derde smaak werken. 

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.