Georges-Louis Bouchez was een onverwachte gast op 1302 gisterenavond. Schepen Axel Ronse had hem uitgenodigd en hij was op die uitnodiging ingegaan.
Volledig scherm
Georges-Louis Bouchez was een onverwachte gast op 1302 gisterenavond. Schepen Axel Ronse had hem uitgenodigd en hij was op die uitnodiging ingegaan. © Ronse/Deleu

Senator Georges-Louis Bouchez onverwachte gast op musical 1302

kortrijkToeschouwers van de musical 1302 konden vrijdag een onverwachte gast in de tribune spotten. Waals politicus Georges-Louis Bouchez (MR) was naar Kortrijk afgezakt om de musical te zien, op uitnodiging van cultuurschepen Axel Ronse (N-VA).

 1. Metalfestival Alcatraz opent met drumgeroffel van Kortrijk Drumt: “Nooit speel ik nog in zo’n hitte”
  Kortrijk

  Metalfesti­val Alcatraz opent met drumgerof­fel van Kortrijk Drumt: “Nooit speel ik nog in zo’n hitte”

  Zo’n 123 drummers van Kortrijk Drumt zorgden donderdagavond tijdens de pre-party voor een gepast startschot van festival Alcatraz. Het publiek voor de avond bestond hoofdzakelijk uit bewoners van Kortrijk en Zwevegem en metalfans die in het bezit waren van een campingticket. De sfeer zat er al meteen goed in. “Overlast voor de buurt? Ik denk dat Tomorrowland toch nog wat anders is”, aldus een buurvrouw.
 2. Jongeman maakt zware val in skatebowl: brandweer moet uitrukken om hem te bevrijden
  Kortrijk

  Jongeman maakt zware val in skatebowl: brandweer moet uitrukken om hem te bevrijden

  De brandweer rukte vrijdagavond omstreeks 21.16 uur naar de IJzerkaai in Kortrijk. Daar was een jongeman die zich aan het uitleven was in de skatebowl zwaar gevallen. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar hadden moeite om de persoon veilig uit de skatebowl te krijgen. Daarom werd uiteindelijk ook de brandweer opgeroepen om te helpen. Voor de brandweer was de klus snel geklaard, de gewonde jongeman werd afgevoerd naar het ziekenhuis.