Frédérique Stock (links) van LoungeSpa, nadat ze de '100% suikersalon-award' uit handen van Hilde Laenen van Dré Cosmetics kreeg
Volledig scherm
Frédérique Stock (links) van LoungeSpa, nadat ze de '100% suikersalon-award' uit handen van Hilde Laenen van Dré Cosmetics kreeg © LoungeSpa/Dré Cosmetics

Schoonheidsinstituut LoungeSpa krijgt suikersalon award

KortrijkLoungeSpa, een schoonheidsinstituut in de Wijngaardstraat 12/01 in Kortrijk, ontving recent een ‘100% suikersalon-award’ uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerster van Dré Cosmetics.

  1. Burgerplatformen reageren op Ventilus-eindrapport met open brief: “Bovengrondse verbinding maakt heel Europa kwetsbaar”
    PREMIUM
    West-Vlaanderen

    Burgerplat­for­men reageren op Ventilus-eindrap­port met open brief: “Boven­grond­se verbinding maakt heel Europa kwetsbaar”

    De West-Vlaamse burgerplatformen die zich al langer verzetten tegen een nieuwe bovengrondse hoogspanningsverbinding hebben een gezamenlijke open brief geschreven, waarmee ze reageren op het lijvige rapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh. De burgerplatformen noemen de opdracht van Vloebergh mislukt en blijven pleiten voor een ondergrondse verbinding. Opmerkelijk is dat ze ook aanhalen dat de wisselstroomknoop in Brugge heel Europa kwetsbaar maakt.