illustratiebeeld
Volledig scherm
illustratiebeeld © De Zachte Kracht

School trakteert op gratis lessen taichi

Kortrijk/MarkeTaichischool De Zachte Kracht houdt eind september op verschillende plaatsen in Vlaanderen gratis kennismakingslessen. Dat is ook in Kortrijk het geval.

 1. AZ Groeninge krijgt internationale erkenning voor traumazorg: “We redden niet alleen levens, we waken ook over de levenskwaliteit”
  Kortrijk

  AZ Groeninge krijgt internatio­na­le erkenning voor traumazorg: “We redden niet alleen levens, we waken ook over de levenskwa­li­teit”

  AZ Groeninge in Kortrijk krijgt als eerste niet-universitair ziekenhuis in ons land een internationaal kwaliteitslabel voor hooggespecialiseerde traumazorg. Er werden sinds begin dit jaar al tweehonderd traumapatiënten in AZ Groeninge opgenomen, waarvan de helft het slachtoffer was van een zwaar ongeval. Hersenletsels komen het meest voor.
 2. Cafébaas waarschuwt voor oplichter: “Hij doet zich voor als drummer van Frans Bauer of organisator van een cyclocross”
  PREMIUM
  Bavikhove/Harelbeke/Tielt

  Cafébaas waarschuwt voor oplichter: “Hij doet zich voor als drummer van Frans Bauer of organisa­tor van een cyclocross”

  Tientallen zelfstandigen uit Bavikhove, Hulste en Harelbeke, maar ook in de ruimere regio rond Kortrijk zijn de voorbije maanden slachtoffer geworden van een 57-jarige oplichter uit Bavikhove. Hij vraagt sponsorgeld voor de organisatie van een cyclocross, maar die blijkt niet te bestaan. De verdachte is niet aan zijn proefstuk toe. Cafébaas Pedro Naert wil iedereen waarschuwen.