Ruth Vandenberghe, met op de achtergrond (vlnr) schepenen Arne Vandendriessche en Wout Maddens en vicepremier en minister van Justitie Vincent Van Quickenborne
Volledig scherm
Ruth Vandenberghe, met op de achtergrond (vlnr) schepenen Arne Vandendriessche en Wout Maddens en vicepremier en minister van Justitie Vincent Van Quickenborne © Henk Deleu

Ruth Vandenberghe wordt waarnemend burgemeester van Kortrijk

De kogel is door de kerk. Niet trouwe partijsoldaat Wout Maddens of de bevlogen jonge kracht Arne Vandendriessche wordt waarnemend burgemeester van Kortrijk, maar wel de flamboyante Ruth Vandenberghe (47). Girl power in het stadhuis! Straks meer. 

 1. Dé buurtwinkel van hartje Kortrijk vernieuwt in volle coronacrisis en verruimt openingsuren: “We geven klanten extra tijd om te winkelen”
  Kortrijk

  Dé buurtwin­kel van hartje Kortrijk vernieuwt in volle coronacri­sis en verruimt openings­uren: “We geven klanten extra tijd om te winkelen”

  Carrefour Leie Express, dé buurtwinkel in het hart van Kortrijk, is vernieuwd. En er is meer, want de openingsuren zijn verruimd. Zo kan je er nu de hele zondag inkopen doen. Een investering die kan tellen, in volle coronacrisis. “We geven onze klanten zo extra tijd om te winkelen, terwijl we door ook op zondag in te zetten meer jonge en drukbezette mensen hopen aan te trekken”, zeggen zaakvoerders Michiel Masschelein (31) en Annelies Himpens (32).
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"