De vrachtwagen van de Roemeense trucker liep zware schade op bij het ongeval langs de E403 in Bellegem. Het mag een wonder heten dat de man ongedeerd bleef.
Volledig scherm
De vrachtwagen van de Roemeense trucker liep zware schade op bij het ongeval langs de E403 in Bellegem. Het mag een wonder heten dat de man ongedeerd bleef. © Hans Verbeke

Roemeense trucker ontsnapt aan erger na zware klap op E403

In de mist gebeurde dinsdagvoormiddag in de staart van een file op de E403 een zwaar ongeval. Op het grondgebied van Bellegem, nauwelijks een paar honderd meter van de provinciegrens verwijderd in de richting van Doornik, reed een trucker in op een auto en een andere vrachtwagen.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.