Ludovic Ghyselen hoopt met de toonbank de klanten nog beter te kunnen bedienen. “Kies waar je zin in hebt op de dag zelf.”
Volledig scherm
Ludovic Ghyselen hoopt met de toonbank de klanten nog beter te kunnen bedienen. “Kies waar je zin in hebt op de dag zelf.” © Henk Deleu

Restaurant Argendael wordt tijdelijk een winkel: “Kom langs en kies gerechtje, reserveren hoeft niet”

Kortrijk/BellegemTerwijl heel wat restaurants tijdens de verplichte sluiting een takeaway lanceren, kiest restaurant Argendael in Bellegem voor een andere oplossing. De zaak wordt tijdelijk een winkel. Klanten kunnen gerechtjes kiezen uit de toonbank. “Zo hoef je geen twee dagen op voorhand te beslissen wat je wil eten”, legt Ludovic Ghyselen uit.

 1. Acht opvallende woningen maken kans op Architectuurprijs Kortrijk: ontdek ze hier
  Kortrijk

  Acht opvallende woningen maken kans op Architec­tuur­prijs Kortrijk: ontdek ze hier

  Er zijn uit 38 ingestuurde projecten acht woningen genomineerd voor de Architectuurprijs Kortrijk. Met zowel waardevolle erfgoedpanden die een nieuw leven kregen als opmerkelijke renovatie- en nieuwbouwprojecten. “We moedigen zo kwaliteitsvolle architectuur aan. Goede architectuur maakt én onze stad mooier én mensen gelukkiger. We belonen met deze prijs bouwheren met durf en architecten met lef”, zegt schepen van Bouwen en Stadsvernieuwing Wout Maddens (Team Burgemeester). We stellen de acht genomineerde panden even aan u voor.
 2. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.