Ludovic Ghyselen hoopt met de toonbank de klanten nog beter te kunnen bedienen. “Kies waar je zin in hebt op de dag zelf.”
Volledig scherm
Ludovic Ghyselen hoopt met de toonbank de klanten nog beter te kunnen bedienen. “Kies waar je zin in hebt op de dag zelf.” © Henk Deleu

Restaurant Argendael wordt tijdelijk een winkel: “Kom langs en kies gerechtje, reserveren hoeft niet”

Kortrijk/BellegemTerwijl heel wat restaurants tijdens de verplichte sluiting een takeaway lanceren, kiest restaurant Argendael in Bellegem voor een andere oplossing. De zaak wordt tijdelijk een winkel. Klanten kunnen gerechtjes kiezen uit de toonbank. “Zo hoef je geen twee dagen op voorhand te beslissen wat je wil eten”, legt Ludovic Ghyselen uit.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Vlaams Belang plant op 9 oktober betoging tegen verhuis moskee: “We gaan massaal mobiliseren en een vuist maken”
  Kortrijk

  Vlaams Belang plant op 9 oktober betoging tegen verhuis moskee: “We gaan massaal mobilise­ren en een vuist maken”

  Vlaams Belang wil op 9 oktober samen met een buurtcomité betogen tegen de verhuis van moskee Atakwa naar de vroegere Bio-Planet en Dreamland in de Brugsesteenweg, waar een nieuw religieus en cultureel centrum gepland is. “We willen massaal mobiliseren en een duidelijke vuist maken tegen dit waanzinnige project”, stelt VB-fractieleider Wouter Vermeersch in een mededeling.