Nele Tassaert op het dak van de residentie, tijdens een werfbezoek maandagavond. Aan de achterzijde heb je een zicht op de binnentuin van het Parkhotel en de stationsbuurt, die vernieuwd wordt.
Volledig scherm
Nele Tassaert op het dak van de residentie, tijdens een werfbezoek maandagavond. Aan de achterzijde heb je een zicht op de binnentuin van het Parkhotel en de stationsbuurt, die vernieuwd wordt. © Peter Lanssens

Residentie Park Lane speelt op vernieuwing stationsbuurt in: “Prijs voor appartement start aan 205.000 euro”

De nieuwe residentie Park Lane in de Koning Albertstraat 7 in Kortrijk krijgt vorm. De verkoop van de appartementen is na de lockdown gestart. “Er is al 30 procent verkocht, de prijzen gaan van 205.000 tot 390.000 euro, exclusief kosten”, zegt Nele Tassaert van Nele Tassaert Immobiliën. “De appartementen zijn ook als belegging een aanrader. Want Park Lane speelt op de vernieuwing van de stationsbuurt in. De hele buurt wordt hier de komende jaren vernieuwd.”

 1. Coronacijfers stijgen weer in Zuid-West-Vlaanderen: “Mogelijk spelen meer besmettelijke varianten rol”
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronacij­fers stijgen weer in Zuid-West-Vlaanderen: “Mogelijk spelen meer besmette­lij­ke varianten rol”

  De coronacijfers in Zuid-West-Vlaanderen stijgen weer, na een eerdere daling. Er waren 441 positieve gevallen tijdens de week van dinsdag 16 tot en met maandag 22 februari. “Een regionale stijging van 10 procent, vergeleken met een week geleden”, zegt voorzitter Philippe De Coene (sp.a) van de welzijnsintercommunale W13. “Mogelijk spelen meer besmettelijke varianten, zoals de Britse, hier een rol in.” Zo zijn er forse stijgingen in Wielsbeke, Waregem, Kuurne en Zwevegem.
 2. Amateurclubs WS Bellegem, KRC Bissegem en SV Kortrijk krijgen tegen augustus kunstgrasveld
  Kortrijk/Bellegem/Bissegem

  Amateur­clubs WS Bellegem, KRC Bissegem en SV Kortrijk krijgen tegen augustus kunstgras­veld

  De stad investeert dit jaar een kleine 2 miljoen euro in de aanleg van drie kunstgrasvelden: voor de amateurclubs White Star Bellegem, KRC Bissegem en SV Kortrijk. Het kunstgrasveld voor SV Kortrijk komt sneller dan verwacht, want dat was eerst pas in 2022 voorzien. De werken starten in mei. In augustus zijn alle kunstgrasvelden klaar, net op tijd voor een nieuw voetbalseizoen.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"