Nele Tassaert op het dak van de residentie, tijdens een werfbezoek maandagavond. Aan de achterzijde heb je een zicht op de binnentuin van het Parkhotel en de stationsbuurt, die vernieuwd wordt.
Volledig scherm
Nele Tassaert op het dak van de residentie, tijdens een werfbezoek maandagavond. Aan de achterzijde heb je een zicht op de binnentuin van het Parkhotel en de stationsbuurt, die vernieuwd wordt. © Peter Lanssens

Residentie Park Lane speelt op vernieuwing stationsbuurt in: “Prijs voor appartement start aan 205.000 euro”

De nieuwe residentie Park Lane in de Koning Albertstraat 7 in Kortrijk krijgt vorm. De verkoop van de appartementen is na de lockdown gestart. “Er is al 30 procent verkocht, de prijzen gaan van 205.000 tot 390.000 euro, exclusief kosten”, zegt Nele Tassaert van Nele Tassaert Immobiliën. “De appartementen zijn ook als belegging een aanrader. Want Park Lane speelt op de vernieuwing van de stationsbuurt in. De hele buurt wordt hier de komende jaren vernieuwd.”

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Marke opent als eerste in West-Vlaanderen een ecotunnel: “Gedaan met doodgereden reeën en vossen op E403"
  Marke/Lauwe/Aalbeke

  Marke opent als eerste in West-Vlaanderen een ecotunnel: “Gedaan met doodgere­den reeën en vossen op E403"

  De eerste ecotunnel in West-Vlaanderen is zopas geopend in de Preshoekstraat in Marke bij Kortrijk. Via de ecotunnel kunnen dieren toe een groene doorgang nemen zonder de E403 te moeten oversteken. Het moet aanrijdingen op de snelweg door overstekende reeën en vossen voorkomen. “Loop niet op het onverharde deel van de ecotunnel, zodat de werking niet verstoord wordt”, benadrukt schepen van Natuur Bert Herrewyn (sp.a).
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel