Taste and Colours in Kortrijk.
Volledig scherm
Taste and Colours in Kortrijk. © Joyce Mesdag

RECENSIE: Taste and Colours in Kortrijk

Zes jaar al roert Dirkjan Decock in de potten van Taste and Colours in Kortrijk. Met schaamrood op de wangen moet ik toegeven dat ik - hoewel ik vrij goed thuis ben in Kortrijk- tot voor kort nog nooit van het restaurant had gehoord. Nochtans krijgt het restaurant 15/20 in GaultMillau. Met hoge verwachtingen ging ik langs om te proeven.

4 reacties

 • Maarten Deweerdt

  2 jaar geleden
  Marlin Vantomme dat zijn de uren dat je kan binnenkomen dit is in de meeste restaurants het geval
 • Marlin Vantomme

  2 jaar geleden
  Die openingsuren ???? Zeker geen tijd meer voor een pousse café na de maaltijd
 • Jos Hosteyn

  2 jaar geleden
  Iets fout gelopen met de openingsuren?
 • Ivan Godefroot

  2 jaar geleden
  ja man.... en achteraf nog naar een frituur gaan....tes ni veel soeps zenne... je ga met honger naar binnen en je ga met honger naar buiten!!!!
 1. “Snelheidsduivels teisteren fietsstraten”: stad belooft ook in Heule politiecontroles
  Heule

  “Snelheids­dui­vels teisteren fietsstra­ten”: stad belooft ook in Heule politiecon­tro­les

  Het gerucht dat de fietszone in het centrum van Heule wordt uitgebreid, klopt niet. Het ging wel degelijk om een stoot van Heule naar aanleiding van de Tinekesfeesten. Wél zeker is dat de regels in de huidige fietszone massaal genegeerd worden. “Auto’s scheuren er door de straten en halen fietsers in”, waarschuwde CD&V-gemeenteraadslid Mia Cattebeke op de raad. “We zijn op de hoogte, de politie zal ook in Heule controleren”, reageerde schepen van Mobiliteit Axel Weydts (Vooruit). Wie de regels niet respecteert en door de politie betrapt wordt, krijgt een boete van 58 euro.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.