De Kameleon in Heule: gezonde boerenkost in de sfeer van een bruine kroeg.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kameleon in Heule: gezonde boerenkost in de sfeer van een bruine kroeg. © Maxime Petit

RECENSIE: Kameleon in Heule. Vol huis voor grootmoeders keuken

De Kameleon op Heuleplaats is een gevestigde waarde. Grootmoeders keuken, maar wel een grootmoeder bij wie we op een woensdagavond geen plaatsje meer vinden. Een vol huis voor gezonde boerenkost én de sfeer van een bruine kroeg. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. Gigantisch web schenkt kinderen speelplezier in K: “Het maakt het winkelcentrum aantrekkelijker”
  Kortrijk

  Gigantisch web schenkt kinderen speelple­zier in K: “Het maakt het winkelcen­trum aantrekke­lij­ker”

  Maak kennis met Harmonic Motion II. Het gigantisch nylon web van Toshiko MacAdam nodigt kinderen uit om er zich in uit te leven. De Japanse kunstenares zakte deze week speciaal naar Kortrijk af om de laatste hand te leggen aan het indrukwekkende werk op de eerste verdieping van het winkelcentrum K. “Het web zal ouders en kinderen gelukkig maken”, glimlacht Toshiko MacAdam (81).
 2. Dit jaar ook kermis tijdens braderie, met Deca Dance als publiekstrekker: “Enorm dankbaar dat we hier mogen staan”
  Kortrijk

  Dit jaar ook kermis tijdens braderie, met Deca Dance als publieks­trek­ker: “Enorm dankbaar dat we hier mogen staan”

  Vanaf vrijdag start in Kortrijk het braderieweekend. Dit keer zullen er ook kermisattracties aanwezig zijn, met als publiekstrekker de Deca Dance op het Schouwburgplein. De foorkramers zijn in de wolken, want zij moesten al twee jaar de Paasfoor missen. “Het doet zo’n deugd om hier opnieuw te mogen staan”, zegt foorkramer Piet Verwijk. “Niet alleen financieel, maar ook mentaal hadden we dit nodig.”
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!