Fietsers, laat u niet opjagen door de rallywagens.
Volledig scherm
Fietsers, laat u niet opjagen door de rallywagens. © Henk Deleu

Rallyrijders blijven netjes achter fietsers in fietszone

De stad is in de greep van de rally 6 uren van Kortrijk. De 160 rallyrijders houden wel degelijk rekening met de fietszone in hartje Kortrijk. In die fietszone moeten auto's altijd achter de fietsers blijven, al rijden sommigen amper 10 kilometer per uur. Wie toch fietsers inhaalt en betrapt wordt door de politie, krijgt meteen een boete van 58 euro.

2 reacties

 • Philip Staelens

  2 jaar geleden
  Goed voor de reclame op de auto’s.
 • Philip Staelens

  2 jaar geleden
  Tis goed voor de reclame op de auto’s
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Man (21) aangehouden die 4-jarig dochtertje van alleenstaande mama wil misbruiken: “Kan ik haar huren?”
  PREMIUM
  Kortrijk/Dadizele

  Man (21) aangehou­den die 4-jarig dochtertje van alleen­staan­de mama wil misbruiken: “Kan ik haar huren?”

  Een 21-jarige man uit Dadizele (Moorslede) zit in de cel nadat hij een jonge mama uit Kortrijk via Snapchat had gevraagd of hij ‘plezier mocht maken’ met haar 4-jarig dochtertje. “Ik besef dat het misschien een beetje freaky klinkt maar het lijkt me wel spannend en ik wil er je veel geld voor betalen.” De 26-jarige vrouw stapte prompt naar de politie. “Komt hij misschien niet aan zijn trekken bij zijn leeftijdsgenoten?”, vraagt Febe Vandewalle zich af.