De Toyota Land Cruiser kwam op de zijkant over de vangrail in de berm van de snelweg E17 in Aalbeke terecht.
Volledig scherm
De Toyota Land Cruiser kwam op de zijkant over de vangrail in de berm van de snelweg E17 in Aalbeke terecht. © LSI

Poolse vrienden ongedeerd na slipper en buiteling op verkeerswisselaar in Aalbeke

AalbekeOp de verkeerswisselaar van de E403 naar de E17 richting Frankrijk is zondagochtend een terreinwagen van de weg gegaan en tegen een verlichtingspaal beland. De twee Poolse vrienden in de auto bleven ongedeerd.

 1. Geen straf voor vrouw na diefstal trolley vol chocolade: “Voor de boterhamdoos van de kinderen bij start schooljaar.”
  Kortrijk

  Geen straf voor vrouw na diefstal trolley vol chocolade: “Voor de boterham­doos van de kinderen bij start schooljaar.”

  “Ik wou bij de start van het schooljaar wat chocolade in de boterhamdoos van de kinderen mee kunnen geven.” De uitleg die een 36-jarige asielzoekster aan de rechter in Kortrijk gaf om te verantwoorden waarom ze in de Kortrijkse Aldi met een trolley vol gestolen chocolade werd staande gehouden, was schrijnend. De rechter toonde genade en gaf haar geen straf.
 1. Mensensmokkelaar riskeert vijf jaar cel: "Hij vervoerde bootjes, terwijl vier neven ooit verdronken zouden zijn tijdens een overtocht”
  Kortrijk

  Mensensmok­ke­laar riskeert vijf jaar cel: "Hij vervoerde bootjes, terwijl vier neven ooit verdronken zouden zijn tijdens een overtocht”

  Een 36-jarige Irakees uit het Duitse Bielefield riskeert in de Brugse rechtbank vijf jaar cel voor mensensmokkel. Salem H. werd in Kortrijk betrapt met rubberen bootjes in zijn bestelwagen. “En dat terwijl hij beweerde dat zijn vier neven zeven jaar geleden verdronken zijn tijdens een overtocht”, foeterde procureur Frank Demeester.
 2. Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmarkten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmark­ten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten 17 kerstmarkten op in het zuiden van West-Vlaanderen om helemaal in de kerststemming te komen.