De apotheek die in augustus werd overvallen op Rollegemplaats
Volledig scherm
De apotheek die in augustus werd overvallen op Rollegemplaats © Alexander Haezebrouck

Parket vraagt drie jaar cel voor jongeman (18) die overval op apotheek beraamde

Rollegem / BellegemDe jongeman (18) die de overval beraamde op apotheek Corne in Rollegem riskeert drie jaar cel. Hij liet twee minderjarigen het vuile werk opknappen, terwijl hij zelf op de uitkijk stond. De apothekeres die door de jongeren bedreigd werd, is de schrik nog niet te boven gekomen.

 1. Hannes Coudenys, juryvoorzitter van De Jamies, over de eerste awardshow voor de Vlaamse YouTubers: “Er schuilt zoveel minder bekend talent online”
  Oostende

  Hannes Coudenys, juryvoor­zit­ter van De Jamies, over de eerste awardshow voor de Vlaamse YouTubers: “Er schuilt zoveel minder bekend talent online”

  Voor de eerste keer worden vrijdag, in de schoot van Filmfestival Oostende, De Jamies uitgereikt. Maar liefst 23.000 mensen stemden voor een van de 84 genomineerden die kans maken op een ‘online video award’. Grote namen in het wereldje à la Céline en Michiel, hun ‘rivaal’ Acid en Bockie De Repper maken kans op een Jamie. “Maar er is in Vlaanderen nog zoveel meer talent online te vinden”, zweert juryvoorzitter Hannes Coudenys, zelf YouTuber en bekend van Ugly Belgian Houses.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen